Mij

Ooit heb ik de studie cultuurwetenschappen gedaan en afgerond. Ik fotografeer , lees , kijk, luister, reis graag. Verder hobby ik met digitale media. Digitale privacy is belangrijk voor mij. Ik geef mijn data bij voorkeur niet aan onverzadigbare data-molochs als Google en Facebook. En dat betekent ook dat ik al jaren geen WhatsApp maar Signal gebruik.

Mijn werk

Een LinkedIn-profiel heb ik ook al niet, dus dan maar even hier. Ik werk sinds een jaar of 12 bij het Nederlands Huisartsen Genootschap onder andere als productowner Thuisarts.nl en de website voor de wetenschappelijke richtlijnen.

Matomo Tag Manager expert?

Om deze websites te optimaliseren, analyseren we het bezoek van maandelijks miljoenen mensen op een privacyvriendelijke manier (geanonimiseerd en op eigen servers). We gebruiken hiervoor al jaren Matomo (inclusief premium plugins) en Matomo Tag Manager. Vergeleken met Google Tag Manager zijn er veel minder Matomo Tag Manager specialisten in Nederland dus als iemand kennis wil delen, stuur me vooral een bericht.

Shout out naar Grav waarmee ik deze kleine website heb gemaakt. Grav is een flat (maar niet static) file contentmanagementsysteem. Het maakt gebruik van het Symfony. Het is portable, retesnel en praktisch. Loving it!