Mij

Ik fotografeer , lees , kijk, luister, reis graag. Verder hobby ik met digitale media. Digitale privacy is belangrijk voor mij. Ik geef mijn data bij voorkeur niet aan onverzadigbare data-molochs als Google en Facebook (/Whatsapp).

Mijn werk

Ik werk sinds een jaar of 12 bij het Nederlands Huisartsen Genootschap onder andere als productowner Thuisarts.nl en de website voor de wetenschappelijke richtlijnen.

Matomo Tag Manager expert?

Om deze websites te optimaliseren, analyseren we het bezoek van maandelijks miljoenen mensen op een privacyvriendelijke manier (geanonimiseerd en op eigen servers). We gebruiken hiervoor al jaren Matomo (inclusief alle premium toeters en bellen) en Matomo Tag Manager. Vergeleken met Google Tag Manager zijn er veel minder MTM-specialisten in Nederland dus als iemand kennis wil delen, stuur me vooral een bericht.

Shout out naar Grav waarmee ik deze kleine website heb gemaakt. Grav is een flat (maar niet static) file contentmanagementsysteem. Het maakt gebruik van het Symfony. Het is portable, retesnel en praktisch. Loving it!